+45 98 24 89 99
Åbningstider

Sommerhuse hos Simosol

Lej et privat sommerhus hos Simosol og se frem til en uforglemmelig ferie på jeres præmisser. Vores sommerhusudlejning tilbyder et bredt udvalg af skønne sommerhuse på dejlige destinationer ved Vestkysten. I kan leje mange forskellige slags sommerhuse hos os, bl.a. luksussommerhuse med pool, spa eller sauna samt sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe hund. Vores sommerhuse ligger ved Vestkysten, som er et dejligt feriemål med en fantastisk natur og sjove aktiviteter. Her er der noget at opleve for hele familien, hvad enten I vil slappe af på stranden eller besøge spændende attraktioner.

Ferie på Vestkysten

Sommerhusudlejning på Vestkysten betyder først og fremmest en skøn natur med dejlige hvide sandstrande og godt badevand. Dertil kommer mange spændende seværdigheder og oplevelser. På Vestkysten er der mulighed for at sammensætte lige præcis den ferie, som I har lyst til. De dejlige strande er brede og hvide med skønne klitter med marehalm. Find hyggelige gryder i klitterne, hvor I kan solbade uforstyrret, løb ned ad det bløde sand og ud på den flade sandstrand. Her kan I bygge festlige sandslotte i vandkanten og bade i det dejlige rene vand. Ved Vesterhavet kan bølgerne godt gå højt og området er derfor populært til surfing. Bag klitterne er der gode muligheder for dejlige cykel- og vandreture i den skønne natur.

Det er tilladt at køre i bil på stranden, så I kan nemt medbringe jeres ting og opbevare dem i bilen. Så har I hurtig adgang til kølige drikkevarer, mad og ekstra skiftetøj. Nogle steder langs stranden kan I stadig se fiskerne trække deres fiskekuttere op og I kan her købe friskfanget fisk direkte fra fiskerne. Friskere bliver det ikke og I kan så hygge jer med at tilberede dagens fangst hjemme i jeres sommerhus.

Få mange gode oplevelser med kunst og kultur på Vestkysten, når I lejer et privat sommerhus her. I dette dejlige område finder I mange kunsthåndværkere og her kan I gå på opdagelse i deres spændende små gallerier. Hos nogle kunsthåndværkere kan I tilmed kigge ind i de arbejdende værksteder. Der er mange gode muligheder for at få et unikt ferieminde med hjem fra jeres ferie her. Går I langs stranden vil I måske se bunkere fra 2. verdenskrig. Mange steder på stranden ligger bunkerne som gamle ruiner i det hvide sand. Bunkerne kan fungere som udsigtspunkter eller give læ for jer, når I er på stranden. Nogle af bunkerne er blevet omdannet til kunstværker og museer.

Vi kan tilbyde jer mere end 700 sommerhuse ved Vestkysten og i den nordligste del finder I de populære feriesteder Blokhus og Løkken. I Blokhus er der den skønneste brede sandstrand med dejlige klitter - perfekt til en ferie i et privat sommerhus. I Blokhus by kan I opleve spændende kultur og historie i en fin sammensætning af nybyggeri og gamle huse. Om sommeren er der koncerter samt sjove aktiviteter i byen og på de mange dejlige spisesteder kan I nyde god mad. Blokhus Klitplantage er et skønt naturområde, der indeholder Gateway Blokhus. Her kan I lege på naturlegepladsen, slippe jeres hund løs i hundeskoven og grille på grillpladsen. Gateway Blokhus er også udgangspunkt for skønne vandre- og cykelruter samt en mountainbikerute. Tæt på Blokhus finder I den populære forlystelsespark Fårup Sommerland, hvor der er et stort vandland, sjove rutchebaner og legepladser. Lige før Blokhus ligger den hyggelige by Hune, som er en del af Blokhus. Her ligger sommerhusene lidt tilbagetrukket, men stadig kun med 2 km til stranden. I Hune er der mange hyggelige butikker, en bager, gode købmandsbutikker og meget mere.

Den populære badeby Løkken er en vellidt destination, når det kommer til sommerhusudlejning. Tilbring dejlige dage på den skønne strand, der har skrænt i nord og klitter i syd. De ikoniske badehuse ligger smukt på stranden og er med til at give den helt rigtige følelse af badeferie. På molen ved stranden kan I nyde at spise en god is og se på smukke solnedgange. Stranden er også hjemsted for nogle af de gamle bunkere fra 2. verdenskrig. Løkken by er en hyggelig og livlig ferieby, hvor I finder mange gode spisesteder, små gallerier og spændende butikker. Byens torv er centrum for mange sjove aktiviteter i løbet af sommeren og til den årlige Løkken Koncert hersker der en skøn feststemning. Har I lyst til at smage lidt specialiteter på jeres ferie i sommerhus kan I besøge Løkken Bryghus samt Bolcheriet - så er der lidt for enhver smag. Holder I af friskfangede fisk, kan I købe dem direkte fra kutterne på stranden og tage dem med hjem til tilberedning i jeres sommerhus. Løkken byder på mange dejlige oplevelser og er et skønt sted at holde ferie i et privat sommerhus for både par og familier.

På Vestkysten har vi også sommerhuse i Grønhøj, hvor I er tæt på både Løkken og Blokhus. Her kan I bo i et privat sommerhus i rolige omgivelser og nyde en skøn sandstrand. Tæt på Grønhøj finder I det dejlige ferieområde Saltum, som ligger i en flot natur og tæt på aktiviteter. Nord for Løkken finder I Nr. Rubjerg, der ligger i et område med en dramatisk natur. Nr. Rubjergs beliggenhed ved en stejlkyst, gør det til et spændende ferieområde og for foden af klinten finder I en god sandstrand. På Østkysten 20 km fra Skagen finder I Ålbæk. I Ålbæk kan I nyde en dejlig børnevenlig strand, bådehavn og mulighed for mange spændende aktiviteter.

Den lille by Rødhus ligger syd for Blokhus og her kan I nyde en dejlig ferie i et privat sommerhus i fred og ro. Rødhus har en dejlig sandstrand og er tæt på mange af de andre attraktive feriebyer ved Vestkysten. Længere mod syd finder I Tranum. Den lille by Tranum har ligesom Rødhus en dejlig sandstrand og ligger tæt på plantagerne Fosdalen og Langdalen, hvor I kan nyde skønne oplevelser i naturen. Tæt på Tranum ligger Slettestrand, som er et tidligere kystfiskerleje. I Slettestrand er der foruden en skøn strand også en velbevaret fiskerkultur samt dejlige naturområder. Længere nede ad Vestkysten ligger Svinkløv i en spændende natur ved en kridtklint. Svinkløvs smukke natur er ideel til dejlige vandre- og cykelture på jeres ferie i et privat sommerhus.

Vi har også dejlige sommerhuse på andre gode destinationer. Lej jeres sommerhus i Skødshoved på Østkysten og nyd flotte sandstrande og en skøn natur. Når I bor i et privat sommerhus i Skødshoved, er I samtidig tæt på de mange spændende attraktioner, der er at finde på Djursland. I Limfjordslandet finder I byen Trend, der ligger ved Limfjorden og har en dejlig badestrand. Trend er omgivet af skov, så her kan I nyde en hyggelig ferie i sommerhus i dejlige naturomgivelser. Samtidig er I tæt på spændende seværdigheder.

Lej et luksussommerhus

Tillad jer selv lidt ekstra luksus på jeres ferie i et privat sommerhus. Vores sommerhusudlejning omfatter også skønne luksussommerhuse. Her er der kræset for detaljerne og disse huse indeholder ofte pool, spa eller sauna. Så er der basis for en dejlig ferie med lidt ekstra wellness. Det er ren selvforkælelse på ferien at have et privat sommerhus med pool, hvor I kan nyde at bade lige præcis, når I har lyst. Børnene vil elske at lege i vandet i timevis og de voksne kan tage en dejlig dukkert. Efter at have været i vandet kan det være rart at komme ind i en lun sauna og mærke vandet fordampe fra huden. I saunaen er der tid og ro til at læne sig tilbage. Her kan I fordøje dagens ferieoplevelser og måske overveje nye eventyr. Spabadet er skønt som afslutningen på en hård dag, hvor I måske har været på en lang vandre- eller cykeltur. Så giv jer selv mulighed for lidt ekstra i ferien og lej et privat luksussommerhus.

Om Simosol

Simosol er et sommerhusudlejningsbureau med mange års erfaring i udlejning af sommerhuse. Hos os får I en personlig og individuel service - Kunden er i centrum. Simosol er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening og Sol og Strand Koncernen. Derfor finder I også personale fra Sol og Strand på vores kontor.

Ønsker I at udleje jeres sommerhus?

Kontakt os hvis I ønsker at udleje jeres sommerhus i Nordjylland. Med mere end 20 års erfaring indenfor sommerhusudlejning i Nordjylland, står vi klar til at hjælpe jer professionelt og med en god service. Kontakt os for en uforpligtende snak om sommerhusudlejning af netop jeres sommerhus.